user_mobilelogo

 

Voor de katten hebben we 9 verblijven. In 4 van die verblijven kan een kat alleen worden geplaatst Bv een kat die dieetvoer krijgt of niet met andere katten overweg kan. In de overige verblijven plaatsen we in het bouwverlof maximaal 5 katten. Buiten het hoogseizoen en in het winterseizoen plaatsen we maximaal 3 katten bij elkaar.

De katten hebben de beschikking over een grote ren. Elke ruimte is voorzien van krabpalen, fauteuils en kattentoiletten. Het is eigenlijk een kleine huiskamer met muziek, maar dan zonder TV. Tot 2018 hadden die 5 verblijven een binnenren en een buitenren, maar omdat de binnenrennen bij lage temperaturen verwarmd worden , werden de buitenrennen in de herfst/winter niet gebruikt. De buitenrennen zijn nu bij de binnenrennen erbij genomen. Het zijn mooie grote ruimtes geworden met veel licht. Voor de ramen is een rooster geplaatst, zodat de ramen bij goed weer open kunnen en de katten toch het gevoel van de buitenren weer hebben. Kom gerust een keer een kijkje nemen in ons kattenpension.

 

.

We zorgen zelf voor het voer van de katten, enkel dieetvoer dient u zelf mee te nemen.

 

 

Benodigde inentingen:

  • Jaarlijkse inentingen tegen kattenziekte, niesziekte en leucose.
  • Afgeven inentingsboekje of dierenpaspoort.
  • (Nieuw) vlooienbandje dragen of een pipet in onze aanwezigheid in zijn/haar nek uitdrukken. Of een bewijs voorleggen van een andere vlooienbehandeling.
  • Katers moeten gecastreerd zijn.