Hoe kunt u ons vinden?

Vanuit het centrum van Maasmechelen:
U volgt de dokter Haubenlaan richting Kotem. Wanneer u de brug over de Zuid-Willemsvaart gepasseerd bent gaat u onder aan de brug meteen naar rechts en draait weer terug richting de Zuid-Willemsvaart.Deze weg blijft u volgen en u komt vanzelf bij ons pension terecht.

Vanuit de omgeving Stein (NL):
U neemt de eerste afslag Maasmechelen/Lanaken na de grensovergang.
Onder aan de afrit gaat u naar rechts richting Lanaken, Boorsem. U neemt de tweede afslag op de rotonde. Bij de stoplichten gaat u naar links richting Boorsem, Kotem U volgt de weg richting Boorsem (schuin naar rechts). U gaat de brug over de Zuid-Willemsvaart over. Onder aan de brug gaat u naar links, een stukje verder weer naar links richting het kanaal. Deze weg blijft u volgen en u komt ons pension vanzelf tegen.

Vanuit de richting Lanaken en Maastricht:
U volgt de Rijksweg (N78) richting Maaseik. Als u Rekem gepasseerd bent komt u aan stoplichten. Aan deze lichten gaat u naar rechts.. U volgt de weg richting Boorsem (schuin naar rechts). U gaat de brug over de Zuid-Willemsvaart over. Onder aan de brug gaat u naar links, een stukje verder weer naar links richting het kanaal. Deze weg blijft u volgen en u komt ons pension vanzelf tegen.

Via de GPS: Sommige gps-en laten de bestuurder na de brug in Boorsem naar rechts gaan, dan de eerste weer rechts (Wandelstraat) en komen dan aan het verkeerde kant van de Monnikof bij nr 1a uit. U moet echt de brug over en dan naar links en dan een stukje verder weer naar links terug richting het kanaal en dan bent u aan de goede kant van de Monnikhof.

Dan zijn er ook nog gps-en (vooral Duitse) waar we niet meer op de Monnikhof wonen maar op de Monekhof ( onze skoda bv).

hoe kunt u ons vinden

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik op de afbeelding voor meer details in Google Maps

Copyright © 2019. All Rights Reserved.