Contact Informatie

Openingsuren:

Maandag tot en met vrijdag van 10.00 - 12.00 en van 17.00 - 18.30u

Zaterdag van 10.00 - 13.00 u

Zon- en feestdagen zijn we alleen geopend van 9.00 - 9.30 u 's morgens. En dit alleen als u dit ruim van te voren heeft afgesproken!!!

Tijdens de openingsuren (behalve de zondag) kunt u altijd vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons pension.

Het brengen en halen van uw huisdier is ook tijdens deze openingsuren. 

Adres:

Monnikhof 1

3631 Boorsem / Maasmechelen
Tel:089 763437 of 0494 526539
Tel vanuit andere landen: 0032 89 763437 of 0032 494 526539

Rekeningnummers:

BE32 7353 2110 0502 BIC: KREDBEBB

BE70 1430 9490 6925 BIC: GEBABEBB

Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Hoe kunt u ons vinden?

Vanuit het centrum van Maasmechelen:
U volgt de dokter Haubenlaan richting Kotem. Wanneer u de brug over de Zuid-Willemsvaart gepasseerd bent gaat u onder aan de brug meteen naar rechts en draait weer terug richting de Zuid-Willemsvaart.Deze weg blijft u volgen en u komt vanzelf bij ons pension terecht.

Vanuit de omgeving Stein (NL):
U neemt de eerste afslag Maasmechelen/Lanaken na de grensovergang.
Onder aan de afrit gaat u naar rechts richting Lanaken, Boorsem. U neemt de tweede afslag op de rotonde. Bij de stoplichten gaat u naar links richting Boorsem, Kotem U volgt de weg richting Boorsem (schuin naar rechts). U gaat de brug over de Zuid-Willemsvaart over. Onder aan de brug gaat u naar links, een stukje verder weer naar links richting het kanaal. Deze weg blijft u volgen en u komt ons pension vanzelf tegen.

Vanuit de richting Lanaken en Maastricht:
U volgt de Rijksweg (N78) richting Maaseik. Als u Rekem gepasseerd bent komt u aan stoplichten net voorbij Tuinmeubelen Roelands. Aan deze lichten gaat u naar rechts.. U volgt de weg richting Boorsem (schuin naar rechts). U gaat de brug over de Zuid-Willemsvaart over. Onder aan de brug gaat u naar links, een stukje verder weer naar links richting het kanaal. Deze weg blijft u volgen en u komt ons pension vanzelf tegen.

Via de GPS: Sommige gps-en laten de bestuurder na de brug in Boorsem naar rechts gaan, dan de eerste weer rechts (Wandelstraat) en komen dan aan het verkeerde kant van de Monnikof bij nr 1a uit. U moet echt de brug over en dan naar links en dan een stukje verder weer naar links terug richting het kanaal en dan bent u aan de goede kant van de Monnikhof.

Dan zijn er ook nog gps-en (vooral Duitse) waar we niet meer op de Monnikhof wonen maar op de Monekhof ( onze skoda bv).Grotere kaart weergeven

De informatie op deze website wordt met zorg samengesteld. Toch is het mogelijk dat deze informatie onvolledig en/of onjuistheden bevat.
Dierenpension Kanaalzicht sluit alle aansprakelijkheid uit voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook,
voortvloeiende uit het gebruik van deze website en/of de informatie die via deze website is verkregen.
Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Site ontwikkeld en gebouwd door hardwareservice.nl